Thursday, July 03, 2008

Found this on YB blog lol so tot can do ...sian ma (although i AM supoosed to do my BM project now) but i seriuolsy no motivation ha ha

1. When will the Sun not shine and when will the World end?
Answer: sun will not shine at nigth, world will end when daryl farts.

2.What you want the most now?
Answer: play dota with JJ lol

3. Do you believe in ur best friends?
Answer: Yes.

4. Do you hate your friends sometimes?
Answer: Yeah. who doesnt?

5. When do you wish to die?
Answer: after i eat the nectar of immoraltity?

6. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Answer: ya...while trying to find the pot of gold

7. What impossible things u would wish to do?
Answer: make RS fat

8. Do you believe in eternity love?
Answer: ya, but who is eternity?

9. Have you broken someone's heart that he/she tried to comit suicide?
Answer: does overeating count?

10. What feeling do you love most?
Answer: Appreciated by people.

11. What are the requirements that you wish from your other half?
Answer: nice heart =) plus must able to commicate la... having a $500K salary a mouth is a big plus also LOL jk.

12. What feeling do you hate the most?
Answer: kanna backstab

13. Do you cherish every single friendship of yours?
Answer: not all

14. Is there anything you're looking forward to in the next few weeks?
Answer: JJ's return,NAFA

15. What do you think is the most important thing in your life?
Answer: life itself

16. Who do you hope to be always there for you?
Answer: *censored*

17. Do you find life meaningless?
Answer: somtimes, but u have to give it meaning la!

18. Who do you love the most?
Answer: *censored*

19. What's your latest injury?
Answer: broken heart!!!! LOL jk

20. Who did I chat with just now ?
Answer: soik soik (bullying her for not going HRM)LOL

21.How retarded can you get?
Answer: ask my frens lor

-river- want anyone who see this to do it also LOL